Quiche Lorraine uden kød

Denne klassiske quiche lorraine tærte opskrift er uden kød, men fyldt med grøntsager.

Til 2 personer

Skær porrer, gulerødder og løg i tern, og svits det ganske kort tid i en gryde. Krydr med salt og peber. Hæld grøntsagerne i en tærteform. Lav æggemasse af æggene blandet med den revne ost, friskosten, salt og peber. Hæld massen over grønsagerne. Sæt tærten i ovn, i 10 minutter ved 200 grader.

Lav tomatsalat af halve dadeltomater og salatløg i tern. Bland dressingen efter anvisningen på pakken og hæld den over salaten.

Servér med lune flutes.

Indsendt af
d.
15.06.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.