Salat med oksefilet

Ingredienser

  • 4 skiver mør oksefilet
  • rapsolie til stegning
  • 3 spsk solsikkeolie
  • 1 skrællet agurk i tynde skiver
  • 1 bundt skivede radiser
  • 1 bdt purløg (hakket)
  • 1 bdt dild (klippet)
  • saft fra 1 citron
  • salt
  • En anelse sukker
  • Nybagt flute
  • God rødvin
Fedtfattig

Steg oksefiletskiverne og afkøl dem. Skær dem i smalle skiver og læg dem sammen som en hel, skivet filet. Bland agurk, radiser, purløg og dild i en skål. Hæld marinade af citronsaft, salt, sukker og solsikkeolie over. Servér med 1 glas let rødvin og det nybagte flute.

Indsendt af
d.
26.06.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.