Müsliboller (ca. 20 stk)

Müsliboller som kan fryses ned og tøes op i portioner efter behov.

Ingredienser

Fedtfattig

Udrør gæren i vandet. Tilsæt salt, A38 og müsli. Rør blandingen godt, og lad den stå i cirka 10 minutter.

Tilsæt chokolade og rosiner. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, indtil dejen er smidig. Tildæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad dejen hæve lunt i cirka 1 time. Slå dejen ned og form den til boller - cirka 20 stk.

Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 20 minutter. Bag bollerne midt 200 °C varm ovn i ca. 20 minutter.

Bollerne kan fryses ned og herefter tøes op i portioner efter behov.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.