Mango med ris

Ingredienser

Kog risene efter anvisningen på pakken. Kom 3 deciliter kokosmælk, sukker og salt i en skål, og rør det sammen, til sukkeret og saltet er opløst. Hæld blandingen over risene og lad det stå i cirka 30 minutter.

Kom 1 deciliter kokosmælk i en gryde og kog den ned, til den er tyk, rør konstant rundt i gryden imens, og stil den derefter til side.
Skræl mangoerne og skær dem halvt over, på langs, så tæt på kernen som muligt. Fjern kernen og skær hver halvdel i 4 stykker, på langs.
Læg risene i midten på et fad og fordel mangoskiverne rundt om. Hæld den tykke kokosmælk over mangoskiverne og servér.

Indsendt af
d.
03.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.