Svinekød med ingefær

Til 4 personer

Læg svampene i blød i 10 minutter. Lad dem dryppe af og hak dem groft. Hak hvidløget fint. Skær ingefæren og løget i meget tynde skiver. Skær kødet i meget tynde skiver. Hak forårsløget.

Varm olie på en pande og steg hvidløget gyldent. Tilsæt kødet og brun det i cirka 2 minutter. Kom svampe og ingefær på panden og rør rundt. Tilsæt sojasaucerne, sukker, palmesukker, sort bønnesauce, bouillon og løg. Rør godt rundt imens ingredienserne tilsættes. Kom retten på et fad og pynt med forårsløg. Drys hvid peber over og servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
03.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.