Hvid chokolademousse med hindbær

En helt fantastisk hvid chokolademousse med hindbær.

Til 4 personer

Læg husblassen i blød, i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en gryde. Hæld mælken i en gryde og lad den komme op at koge. Sigt vandet fra husblassen og kom den i mælken. Varm chokoladen ved svag varme. Hæld 1/3 del af mælken over chokoladen, og rør rundt til chokoladen er tyk og glinsende. Kom resten af mælken i og rør hurtigt rundt imens.

Tilsæt letpisket fløde, når chokoladen har nået cirka 35-40 grader. Kom blandingen i en form og frys den. Servér med hindbær og evt. hindbærsauce.

Indsendt af
d.
03.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.