Sukkerkage

Ingredienser

  • 3 æg
  • 225 gram (2 ½ deciliter) sukker
  • 180 gram (3 deciliter) mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl vand (koldt)

Pisk æg og sukker sammen. Bland mel og bagepulver sammen. Kom lidt melblanding og lidt vand i sukkerblandingen, på skift, til det hele er blandet sammen. Dejen hældes i en stor form og bages, i cirka 50 minutter ved 160-180 grader. Dejen kan også bages i 2 mindre forme. Kagen hæver meget under bagning, men falder lidt igen.

Tip: Hvis man vil have kagen brun, kan man fjerne 2 spiseskefulde af melet og tilsætte 2 spiseskefulde kakao i stedet.

Indsendt af
d.
03.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.