Kylling med champignon

Ingredienser

Kog kyllingen i vand, krydret med salt og peber. Lad den køle i vandet. Skær den derefter i mundrette stykker. Varm ovnen op til 175 grader.

Varm smør i en gryde og lad løg, peber og selleri simre deri, men det skal ikke brunes. Tilsæt smøreosten og lad den smelte. Kom suppe, champignon og oliven i. Tilsæt kyllingen.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tilsæt evt. lidt kyllingefond til vandet. Når pastaen er kogt, hældes den over i et ildfast fad. Hæld kyllingesaucen over. Kom fadet i ovnen og bag i cirka 30 minutter.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.