Pandekager med champignon og kylling

Sådan laver du madpandekager med kyllingefyld.

Til 4 personer

Dej

Fyld

Rør æg, mel, salt og mælk sammen. Lad dejen stå og trække i cirka en halv time. Bag 8 forholdsvis tykke pandekager af dejen. Varm ovnen op til 175 grader.
Smelt smør på en pande og lad løg og champignon simre deri, i cirka 10 minutter. Tilsæt mel og krydderier, og rør godt rundt. Kom mælken i og lad det hele koge op. Rør konstant rundt til saucen bliver tyk. Kom 200 gram ost i og lad den smelte. Tilsæt kylling.
Kom fyldet på pandekagerne og rul dem op. Fold enderne sammen og læg pandekagerne i et ildfast fad, med folden nedad. Bag i 20 minutter. Drys resten af osten over og bag pandekagerne videre, til osten er smeltet. Servér med salat.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.