Pandekager med champignon og kylling

Denne opskrift på lækre pandekager med et skønt fyld af champignon og kylling i ostesauce er både nem og en sikker vinder hos både børn og voksne. Retten kan med fordel serveres med en frisk grøn salat til.

Til 4 personer

Dej

Fyld

Rør æg, mel, salt og mælk sammen. Lad dejen stå og trække i ca. en halv time. Bag 8 forholdsvis tykke pandekager af dejen.

Varm ovnen op til 175 grader.

Hak champignon og løg. Smelt smørret på en pande, og lad løg og champignon simre deri i ca. 10 minutter.

Tilsæt mel og krydderier, og rør godt rundt. Kom mælken i lidt ad gangen, og lad det hele koge op. Rør konstant rundt, til saucen bliver tyk. Kom 2/3 af osten i, og lad den smelte sammen med saucen. Tilsæt kylling.

Kom fyldet på pandekagerne, og rul dem op. Fold enderne sammen og læg pandekagerne i et ildfast fad med folden nedad.

Bag de fyldte pandekager i 20 minutter. Drys den sidste tredjedel af osten over, og bag pandekagerne videre, til osten er smeltet.

Servér med en frisk salat til.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.