Bagels

Ingredienser

Fedtfattig

1. Opløs gæren i vandet blandet med A38.
2.Ægget deles i hvider og blommer. Æggehviderne piskes stive.
3. Sukker og æggeblommen røres i væden.
4. De stive æggehvider vendes i massen før salt og peber efter behag og hvedemel tilsættes.
5. Dejen æltes godt igennem og den hæver under et fugtigt klæde i en time.
6. Dejen slås nu ned, deles og rulles i små pølser og formes herefter som ringe.
7. Ringene lægges på et stykke bagepapir og efterhæver ca. 15 min.
8. En gryde med letsaltet vand varmes op til kogepunktet. Ringene sænkes ned i det let saltede vand i et min. De tages op med en hulske og drypper herefter af før de lægges tilbage på bagepapiret.
9. Bagelsringene bages herefter i ca. 15 -20 min i en ovn, der er 255° C varm.
10. Spises lune så er de bedst.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.