Suppe med champignon og rejer

Ingredienser

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Brug evt. en æggedeler. Hak løget. Steg champignonerne og løget i smør/margarine, i en gryde. Drys melet over og hæld bouillonen ved, lidt ad gangen, og rør rundt imens. Krydr med salt og peber.

Lad suppen simre i 3-4 minutter. Tilsæt fløde og smag til med cognac eller sherry. Lad suppen komme op at koge. Pisk æggeblommerne sammen i et glas sammen med lidt suppe. Hæld dem langsomt i suppen og rør godt rundt. Herefter må suppen ikke koge.

Smag suppen til med all-around og tilsæt rejerne. Hak persille og drys over. Servér med godt brød.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.