Kikskage med skyr

Bund

Fyld

Pynt

Smelt smørret, knus kiksene og bland det sammen. Tryk kiksblandingen i bunden på en 24 cm form. Lad det køle.
Læg husblassen i blød, i koldt vand. Pisk æggene, tilsæt sukker og vanilleessens, og pisk det hele igen. Pisk fløden. Rør skyren og kom det i fløden. Bland flødeblandingen sammen med de piskede æg. Vrid husblassen og opløs den med 2 spiseskefulde kogende vand. Lad det køle og kom det i skyrblandingen. Hæld blandingen ovenpå kiksbunden.
Kom kagen i fryseren i mindst 2 timer. Tag den ud 2 timer inden den skal serveres, og pynt med frugt, daimkugler og fløde.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.