Camembert i ovn

Camembert i ovnen på brød smager bare helt fantastisk. Spis det varmt med ribsgele på.

Ingredienser

Tilbehør

Varm ovnen op til 175-200 grader. Skær skorpen af brødskiverne. Læg brødet i bunden af et smurt, ildfast fad. Skær osten i mindre stykker og smelt den, i en gryde. Tilsæt fløde, lidt ad gangen. Hak rød og grøn peber og skinke. Hæld osteblandingen over brødet. Drys skinke og peber over. Kom fadet i ovnen og bag, til retten begynder at få farve (cirka 15 minutter).

Osteblandingen er forholdsvis tynd, men den bliver tykkere i ovnen. Servér med ribsgelé.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.