Roulade med fyld

Butterdej med fyld af blandt andet ost, forårsløg, skinke og æg. Bages i ovnen.

Ingredienser

Fyld

Skær den grønne del af forårsløget, den skal ikke hakkes. Den koges hel i ½ liter letsaltet vand. Lad den køle. Riv osten og rør den sammen med æg, salt, peber og muskatnød. Skær skinken i strimler.
Rul butterdejen ud i et rektangel. Kom skinke og løg på. Der skal være en cirka 3 cm lang kant på alle sider af dejen.

Hæld osteblandingen over skinken. Fold dejkanterne over fyldet. Rul derefter dejen forsigtigt op, ikke for stramt, for så flyder fyldet ud. Læg rouladen på en plade, med bagepapir, og smør den med en pisket æggeblomme. Drys kommen over. Bag ved 180 grader i 35 minutter. Lad den stå og trække i 5-10 minutter, inden den skæres.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori: