Hummer på grill

Ingredienser

Sauce

Skær hummerhalerne på langs, mens de stadig er frosne, og rens dem. Smelt smørret og hæld det over de frosne hummere. Kom hummerne i fryseren igen i mindst 3 timer. Dette kan også gøres 2-3 dage inden kødet skal tilberedes. Hak estragonen og tomaterne fint. Tag hummerne ud af fryseren og kom dem i et ildfast fad, eller i en aluminiumsbakke. Krydr med salt og peber.

Lav saucen: Varm olie på en pande, tilsæt finthakket løg og gulerod, og brun det lidt. Krydr med salt og peber. Hæld hvidvinen over og tilsæt estragon. Kog saucen ned til 1/5 del. Tilsæt fløde og lad saucen komme op at koge. Tag gryden af varmen og tilsæt det kolde smør. Rør godt rundt imens.

Hæld saucen over hummerne og drys estragon og tomater over. Kom fadet/bakken på en meget varm grill og grill hummerne færdige (cirka 4-5 minutter). Servér med ris og smør.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.