Kage med cornflakes

Ingredienser

Fyld

Creme

  • 2 æggeblommer, pasteuriserede
  • 1 tsk sukker
  • 1 plade god chokolade
  • 1 deciliter fløde, pisket
  • evt. piskefløde til pynt

Bund:
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Kom cornflakes og bagepulver i. Kom dejen i to smurte springforme. Drys evt. også formene med lidt mel. Bag ved 150-170 grader i 30 minutter.

Fyld:
Pisk fløden og hak chokoladen, bland dette sammen og smør det imellem bundene, når de er blevet kolde.

Creme:
Pisk æggeblommer og sukker sammen. Kom det i den piskede fløde. Smelt chokoladen og lad den køle lidt, og kom den i. Smør cremen på kagen og pynt evt. med fløde.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.