Bagte tomater med hakkebøffer

Bagte tomater med mozzarella og friske basilikumblade, serveret med saftige bøffer og lækker nektarinsalat, er ikke til at modstå. Desuden kan retten snildt grilles.

Til 4 personer

Del tomaterne i halve og drys dem med salt, peber og lidt fintsnittet basilikum. Dryp med olien. Fordel tykke skiver mozzarella på de halve tomater og gratinér dem i ovnen, ved 200 grader, på øverste rille, til osten lige er smeltet. Anret med lidt friske basilikumblade.
Steg hakkebøfferne i olien. Lav salat af snittet hovedsalat, nektariner skåret i både og den skrællede, udkernede agurk, halveret på langs og skåret i skiver. Servér bøfferne med tomaterne, salaten og landbrød.

Indsendt af
d.
04.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.