Roulade med banan

Bananroulade er en skøn kage, som kan serveres til dessert eller lidt aftenhygge. Let at lave.

Ingredienser

Fyld

Pynt

Pisk æggene sammen. Tilsæt sukker og rør rundt. Sigt de tørre ingredienser i æggesnapsen. Kom dejen i smurt rouladeform, og bag ved 250 grader i cirka 4 minutter, eller til kagen bliver lidt tør. Hæld dejen ud på sukkerdrysset bagepapir og lad den køle. Læg en fugtig klud over, mens den køler, så den ikke bliver hård.

Skær bananerne i skiver og pisk fløden. Kom bananskiverne i fløden og smør cremen på kagen. Rul den op og pynt med pisket fløde.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.