Frugtkage – Opskrift på frugtkage

Ingredienser

Frugtlag

Pisk smør, sukker og vanillesukker sammen. Tilsæt æggene, et ad gangen. Sigt mel og bagepulver sammen og kom det i smørblandingen. Hæld dejen i en stor, smurt form (25-30 cm).
Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Skær abrikoserne halvt over. Læg frugten på dejen og tryk dem lidt ned i den. Bland sukker og kanel sammen og drys det over kagen. Drys mandler over. Bag på næstnederste rille, i 30 minutter ved 175 grader. Tag kagen ud af ovnen og smør abrikosmarmelade på. Bag den derefter i yderligere 5-10 minutter.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.