Varm banan

Bananer vendes i mel, æg og rasp og friteres i en dyb pande. Drysses over med flormelis og serveres med vaniljeis.

Til 4 personer

Kom melet i en skål. Pisk ægget med en gaffel og kom det i en anden skål og raspen i en tredje.
Skræl bananerne og skær dem midt over. Vend dem først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp.

Varm cirka 5 cm olie, i en dyb pande, eller i en gryde. Fritér bananerne i 2-3 minutter, eller til de er gyldne. Læg dem derefter på en køkkenrulle.

Læg to bananstykker på hver tallerken. Drys flormelis over og pynt med mynte. Servér med vaniljeis.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.