Kage med creme og glasur

Ingredienser

Creme

Glasur

Pisk æg og sukker godt sammen. Bland vanillesukker, sukker, mel og bagepulver sammen. Kom det i æggeblandingen. Tilsæt vandet til sidst. Smør en form og drys den med mel. Kom dejen i, og bag kagen ved 200-225 grader, til den ikke længere hænger fast i formens kanter.

Creme:
Bland fløde, kartoffelmel, sukker og æggeblommer sammen i en gryde. Lad det koge, under konstant omrøring, til blandingen bliver tyk. Tag gryden af varmen og rør rundt i cremen, mens den køler af. Smag til med vanillesukker. Rør margarinen til den er let og lys, og rør cremen deri.

Glasur:
Bland det hele sammen i en gryde og lad det koge, rør rundt i gryden, og tag den af varmen. Lad glasuren køle.

Del kagen i 3 bunde. Smør creme imellem bundene og hæld glasur over kagen. Lad glasuren blive hård og pynt derefter kagen med resten af cremen og vindruer.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.