Syltede rødbeder – Opskrift på syltede rødbeder

Syltede rødbeder er skønt tilbehør til enhver dansk hovedret.

Ingredienser

Fedtfattig

Kom vand salt og sukker i en gryde. Kog rødbederne deri, i cirka 30 minutter. Skræl dem og læg dem varme i et glas. De kan også skæres i skiver inden. Lad vandet i gryden køle og hæld det derefter over rødbederne. Luk glassene tæt.

Kom dem i en gryde og hæld vand i, så det næsten dækker glassene. Lad det koge i 30-40 minutter. Tag glassene op af vandet, vikl dem ind i et håndklæde, og lad dem køle (i håndklædet).

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.