Banan-kylling

Prøv denne banankylling der er inspireret af det asiatiske køkken.

Ingredienser

  • 1/2 kylling, grillet, uden skind
  • 2 store, modne bananer
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • ½ frisk chili, finthakket
  • 1/2 tsk salt
  • 1 laurbærblad, knust
  • 2 dl kyllingefond
  • 1 spiseskefuld arrowroot eller cornflour opløst i 1 spiseskefuld vand
  • 1 deciliter jogurt, naturel
  • 1/2 dl rosiner
  • ½ rød peber, i skiver
Fedtfattig

Riv kyllingen i mundrette stykker og læg dem i et ildfast fad. Skær bananerne i skiver og læg dem ovenpå. Drys peber over. Bland jogurt, arrowroot, kyllingefond, hvidløg, chili, laurbærblad og rosiner sammen. Hæld det over kyllingen.
Varm i 10-20 minutter ved 180 grader, i en forvarmet ovn. Servér med salat, ris og godt brød.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.