Tærte med bær

Ingredienser

Fyld

Varm ovnen op til 200 grader. Kom alle ingredienserne til dejen i en skål, og ælt dem godt sammen. Lad dejen trække i køleskab, i cirka 1 time. Klæd en 24 cm form med dejen. Dejen må gerne hænge lidt ud over formens kanter. Prik bunden med en gaffel. Bag dejen, midt i ovnen, i cirka 10 minutter.
Hæld bærrene i en si og skyl dem godt, lad dem dryppe af. Riv marcipanen og dæk tærtebunden med den. Drys bærrene over. Bland kartoffelmel og sukker sammen, og drys det over bærrene. Bag, midt i ovnen, i 20-25 minutter. Servér tærten, mens den er lun, sammen med lidt fløde eller vanilleis.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.