Wok-nudler med grøntsager

Her er brugt fuldkorns wok-nudler, for at få en mere mættende ret. Man kan dog sagtens bruge helt almindelig ægnudler. Wok-nudler med grøntsager smager desuden utrolig godt med lidt sød chilisauce eller sojasauce.

  • Nemt at spise med pinde
  • Grøntsagerne steges i en wok
  • Den færdige wok-ret

Til 4 personer

Tilbehør

Fedtfattig

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Når de er kogte, skylles de med koldt vand og sættes til side.

Skær gulerødderne og sellerien i meget tynde strimler. Skær squash i både og svampene i kvarte.

Varm en wok pande og hæld kokosfedt eller olivenolie på og lad det varme. Lynsteg først hvidløg, ingefær, chili og paprika.

Tilsæt dernæst kanel, gulerødder, bladselleri, squash og svampe og lad det stege i 7-8 minutter.

Hvis det bliver tørt, tilsæt da lidt vand.
Tilsæt forårsløg og lad det simre i 1 minut.

Kom vand ved og lad det hele koge i 1 minut. Smag til med salt eller sojasauce. Tilsæt nudlerne og rør rundt. Hæld sesamolien i. Server med sød chilisauce og sojasauce.

Tip: Fennikel, bambus, ærter eller andet grønt kan erstatte de førnævnte grøntsager.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.