Kokossuppe med gulerødder

Skab en varm stemning omkring middagsbordet med denne kokossuppe, som sammen med den runde kokossmag tilsættes en krydret smag i form af karry og ingefær. Samtidig får den en naturligt god aroma fra rodfrugterne, som også er gode for konsistensen og for din sundhed. Suppen er simpel at lave og er velegnet til eksempelvis forret eller natmad.

  • Eksotisk suppe med kokos og grøntsager.

Ingredienser

Fedtfattig

Varm kokosfedt i en suppegryde. Steg løget deri til det er blødt. Tilsæt hvidløg, ingefær og karry. Rør rundt i gryden. Tilsæt lidt vand og derefter gulerødder og søde kartofler. Lad dette simre til grøntsagerne begynder at blive bløde.

Kom resten af vandet og bouillonterningerne i. Rør det hele sammen og lad det simre i 15 minutter eller til grøntsagerne er helt bløde. Tilsæt kokosmælk, safran, salt og peber.

Hæld suppen i en blender og blend den til den er blød. Servér med noget godt brød.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.