Fyldte pandekager - Opskrift på fyldte pandekager

Sådan bager du fyldte pandekager.

Til 4 personer

Dej

Fyld

Sauce

Det er godt at lave pandekagedejen, dagen inden den skal bruge. Bland mel, æg, margarine, salt og ¼ kop mælk sammen. Pisk dejen til den er jævn. Kom resten af mælken i. Gem dejen i køleskabet, til den skal bruges. Bag pandekagerne på en pandekagepande og lad dem køle. Dæk dem til med et klæde, så de ikke bliver hårde.

Lad champignon og løg simre i smør, til løget er blankt (cirka 10 minutter). Tilsæt kød, sherry, salt og peber. Varm det hele godt igennem og tag så panden af varmen.

Bland mel og sherry i en lille gryde. Tilsæt bouillon, mælk, salt og peber. Varm dette, under omrøring, til kogepunktet. Lad det derefter koge i cirka 2 minutter. Saucen er forholdsvis tynd.
Bland halvdelen af saucen sammen ved kødet.

Varm ovnen op til 200 grader. Kom ¼ kop fyld på hver pandekage og rul dem op. Kom dem i et ildfast fad. Hæld resten af saucen over og drys med ost. Bag i 15 minutter, eller til osten er gylden.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.