Svinemørbrad stegt som vildt

En helt specielt dejlig opskrift på svinemørbrad stegt som vildt, med mange lækre ingredienser.

Ingredienser

Til pynt

Skær mørbraden i 2½-3 cm skiver. Drys kommen og hvidløgspeber på kødet. Brun det derefter, i smør, i 3-4 minutter på hver side.
Tilsæt Worcestershire sauce, chili, ribsgelé, appelsinjuice og sennep. Vend kødet mange gange, til det er glaseret i blandingen.

Tag kødet op og læg det til side. Kom osten på panden og lad den smelte. Hæld saucen op på midten af hver tallerken og læg mørbraden ovenpå. Kom evt. lidt sauce på hver skive kød. Du kan også lægge kødet tilbage på panden og servere det således.

Pynt med appelsinskiver og persille. Servér med ris og grøntsager.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.