Panerede koteletter

Ingredienser

Skær en lomme i hver kotelet. Hæld champignonerne i en sigte og lad dem dryppe af (gem saften). Bland champignoner, ost, ¼ teskefuld salt og peber.
Kom fyldet i lommerne på koteletterne og luk dem med tandstikker.

Bland rasp, 1/8 teskefuld salt og lidt peber sammen på en tallerken. Pisk ægget og kom det på en anden tallerken. Vend først koteletterne i æg og derefter i rasp.

Brun kødet på en pande, i lidt smør. Bland champignonsaften med vand, så det giver cirka ½ kop væske. Hæld det over koteletterne og kom et låg på panden. Lad dette simre i cirka 1 time. Servér med kartofler og salat.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.