Fyldt kød med sauce

Ingredienser

Lad løget simre i margarine, til det er blødt (cirka 10 minutter). Bland løg, rasp og selleri sammen. Skær en lomme i koteletterne og fyld dem med raspblandingen. Luk lommerne med tandstikker. Drys koteletterne med salt, peber og paprika. Kom dem i et ildfast fad, og bag i 45 minutter ved 175 grader.

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt mel og rør godt rundt. Kom mælken i, lidt ad gangen. Lad sovsen koge i 5 minutter, under omrøring. Tilsæt osten og lad den smelte. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over koteletterne og servér.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.