Kyllingesalat med ris

Ingredienser

Fedtfattig

1. Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen. De afkøles de er kogt færdige.
2. Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs. De blancheres i kogende med salt i 5 min.
3. Afkøles og skæres i tynde strimler på tværes.
4. Tomaterne flås og skæres i små både.
5. Kyllingekødet skæres i små firkanter.
6. Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål.
7. Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.

Kyllingesalat med ris Udskriv denne opskrift!




200 g brune eller parboiled ris
½ l. bouillon eller suppe fra kyllingen
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 mellemstore tomater
400 g kogt kyllingekød
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. æbleeddike
1 tsk. friskhakket timian
1 tsk. friskhakket rosmarin
½ tsk. mild paprika
lidt friskmalet peber
2 tsk. friskhakket purløg


1. Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen. De afkøles de er kogt færdige.
2. Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs. De blancheres i kogende med salt i 5 min.
3. Afkøles og skæres i tynde strimler på tværes.
4. Tomaterne flås og skæres i små både.
5. Kyllingekødet skæres i små firkanter.
6. Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål.
7. Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.


Energi: pr. 100 g : 407 KJ
Kulhydrater: 57,2 %
Fedt: 24,3 %
Proteiner: 18,5 %

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.