Kage med chokolade og mandler

Ingredienser

Creme

Pynt

Bund:
Pisk æg og sukker sammen. Bland chokolade, mandler og bagepulver sammen med melet, og kom det i æggeblandingen. Tilsæt vanilleessens.
Bag i en stor springform (28-30 cm), ved 175 grader i 30-40 minutter. Bunden skal have lidt våd konsistens.

Creme:
Pisk fløden. Pisk æggeblomme og sukker sammen. Smelt chokoladen over vandbad og kom det i æggeblandingen. Tilsæt den piskede fløde og lad cremen køle.

Pynt:
Bland sherry og vand sammen, og hæld lidt over kagen. Drys jordbær over og smør creme på.
Pisk fløden og kom den over. Pynt med jordbær og chokolade. Lad kagen trække i et døgn inden den serveres.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.