Svinekød med sur sød sauce – Opskrift på sur sød sauce

Denne lækre svinemørbradret med sur-sød sauce er bare virkelig lækker og meget forståeligt også meget populær. Tilsæt ris for en drøm af en hovedret.

Ingredienser

Sovs

Drys svinemørbraderne med paprika og smør dem med sennep. Læg dem på en rist, og sæt en bradepande under risten. Grill kødet, ved 250 grader i cirka 10 minutter på hver side. Tag det ud af ovnen og salt det.
Skær champignonerne i skiver, og hvidkålen i strimler. Steg det i smør. Tilsæt mel og derefter creme fraiche, og rør rundt. Kom vand, ananassaft, sojasauce, bouillon og puddersukker i. Skær ananassen i mindre stykker og kom den i. Lad sovsen koge, ved svag varme, i cirka 10 minutter. Servér med kød, grøn salat og kogte ris.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.