Fisk med creme fraiche

Fisk med creme fraiche er en opskrift i flere forskellige variationer. Prøv selv.

I

II

III

IV

I og II:
Bland krydderier, hakket sild og frugt sammen med creme fraiche. Servér koldt sammen med rugbrød.

III:
Smør brød med creme fraiche. Læg sild og hakket peber på. Rør 3 hårdkogte æggeblommer sammen med 1 spiseskefuld creme fraiche og hakket persille. Sprøjt blandingen i ½ hårdkogt æggehvide, og læg det oven på silden.

IV:
Rul sildefileten op og læg den på ananassen. Krydr creme fraiche med sennep og sprøjt det ovenpå silden. Pynt med persille.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.