Hakkebøffer med løg og kinaradiser

Kinaradise er også kendt som Japan-ræddike. Smagen er forholdsvis stærkt og pebret men den kan snildt bruges for at få lidt variation i salaten eller wok-retten.

Til 2 personer

Fedtfattig

Læg rødløgene i letsaltet vand i 1 time. Afdryp og kom i en skål. Tilsæt limesaften. Før servering tilsættes kinaradisen samt dressing.
Ælt oksekødet med de revne kartofler, peber og salt. Form kødet til bøffer og steg dem i olien. Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
Svits det hakkede zittauerløg i olien. Tilsæt den revne limeskal sammen med de syltede peberfrugter i tern. Tilsæt passende væske og jævn evt. sovsen med sovsejævner. Servér med kogte kartofler.

Indsendt af
d.
14.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.