Grøntsager med mozzarella

I denne ret bages kartofler, tomater og løg ikke bare i ovnen, men trækker samtidig smag fra buillon og cremet fløde, samt gratineres med gylden ost.

Til retten foreslås at servere nedenstående friske salat med saftige frugter, da den fungerer som et let modstykke til den tungere grøntsagsret. En skøn og spraglet hverdagsspise, som ikke desto mindre er simpel at lave.

  • Også velegnet som tilbehør til en god bøf.

Til 3 personer

Salat

Læg kartofler, tomat og løg i lag i et ildfast fad. Hæld bouillonen og fløden over. Læg mozzarellaskiverne øverst.

Sæt det i ovnen 1 times tid ved 180 grader, til alt er mørt og osten er begyndt at blive brun. Bland alle ingredienserne til salaten sammen.

Servér de varme grøntsager sammen med salaten og en kælderkold øl.

Indsendt af
d.
14.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.