Steak med bacon

Steak med bacon, serveret med gazpacho i et net af kartoffelmos. Det kræver lidt øvelse at lave denne ret, men den smager guddommeligt og er en fest for øjnene.

Ingredienser

Lav kartoffelmos og gazpacho efter anvisningerne på pakkerne.

Forsteg kødet i cirka 1,5 minut på hver side. Vrid herefter 3 baconskiver rundt om steaken. Læg den på en ovnfast tallerken og hæld gazpacho over. Sprøjt derefter et net af kartoffelmos over. Steg dette i ovn ved 180 grader, i cirka 19 minutter.
Du kan nu se gazpachoen gennem nettet af kartoffelmosen, der bliver gylden.

Serveres med de valgte grøntsager/urter, der er tilberedt efter smag.

Indsendt af
d.
23.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.