Kylling med spinat

Kylling med spinat er sprængfyldt med vitaminer, så som jern og calcium, og så smager den lækkert. Spinaten serveres som blød sauce, der anrettes sammen med kyllingen.

Til 3 personer

Fedtfattig

Kog kartoflerne på sædvanlig vis. Brun hastigt kyllingefileterne i olien, og krydr med salt og peber. Skru ned for panden og steg kødet færdigt, til fileterne er møre, det tager cirka 15 minutter.

Kog hønsebouillonen. Hak den friske spinat groft og kom det i den kogende hønsebouillon. Koges til det er mørt. Blend bouillon og spinat jævnt og tilsæt madlavningsfløden. Varm blandingen igennem, uden at den koger. Tilsæt salt og peber. Skær kyllingekødet i skiver og anret med den grønne sovs, de kogte kartofler, og de skivede radiser i en skål for sig selv. Det er guf!

Indsendt af
d.
31.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.