Andeleverpostej

Andeleverpostej er en god og elegant leverpostej, lavet af en blanding af lever og bryst. Den har diskret smag af appelsin og smager især godt med agurkesalat.

Til 4 personer

Skær andebryst i stykker og kom det i en blender sammen med løg, æg, portvin, timian, salt, peber, appelsinskal og appelsinsaft. Hæld halvdelen i et fad.
Læg andelever i strimler ovenpå og dæk med resten af farsen.
Bag i 50 minuter, ved 160 grader.

Agurkesalat: Skær 1 agurk i tynde skiver. Opløs passende mængde sukker i kogende vand, tilsæt agurkerne og eddike efter behov Smag til med lidt salt og peber.

Indsendt af
d.
05.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.