Tærte med rejer og muslinger

Dej

Fyld

Kom alle ingredienserne til dejen i en skål og ælt det sammen. Lad det dejen stå på køl i cirka 1 time. Rul dejen ud med hånden, til det er cirka 24-26cm. Kom det i tærteform og prik det med en gaffel.

Hak løget fint og skær champignonerne i skiver. Lad det simre i 1-2 spiseskefulde smør. Drys det over dejen. Rens rejerne og muslingerne og kom det over. Rør æg, fløde, krydderier og forårsløg sammen. Hæld blandingen over rejerne. Bag på nederste rille, ved 200 grader, i cirka 30 minutter.
Servér med salat.

Tip: Du kan bruge røget laks i stedet for kammuslinger

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.