Fransk tærte

En fremragende opskrift på lækker tærte fyldt med gode grøntsager.

Ingredienser

Fyld

Ælt alle ingredienserne til dejen sammen og lad det trække i cirka 1 time, i køleskab. Tryk dejen ud i 24-26 cm tærteform. Prik det med en gaffel.

Skær champignonerne og porrerne i skiver og steg dem i lidt margarine. Skær tomaterne i skriver og skinken i bidder. Kom det på panden og lad det simre i kort tid. Drys blandingen over tærtebunden og tilsæt oliven.
Rør æg, fløde og krydderier sammen og hæld det over. Bag på nederste rille, ved 200 grader, i cirka 30 minutter. Servér med salat.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.