Kødtærte

En skøn kødtærte med hakket oksekød, champignoner og dejlige grøntsager og krydderier.

Dej

Fyld

Ælt dejen sammen og lad den stå på køl i cirka 1 time.
Skær porrer og peber i tynde strimler og lad det simre i lidt smør. Tilsæt champignoner i skiver. Tag grøntsagerne fra og brun kødet på panden. Tilsæt hvidløg, oregano, peber og løgpulver. Kom derefter tomatpuré og puddersukker ved og lad det hele simre, til kødet er gennemstegt.
Kom grøntsagerne tilbage på panden og tilsæt creme fraiche, lad dette koge i cirka 10 minutter.
Rul 2/3 dele af dejen ud og kom det i bunden og langs kanterne, på et 24-26 cm tærteform. Prik dejen med gaffel og bag det ved 225 grader, i 10 minutter.
Kom fyldet på. Rul resten af dejen ud og prik det med en gaffel, læg det over tærteformen og skær evt. flot mønster i. Pensl tærten med pisket æg. Bag ved 225 grader, i 10-15 minutter. Servér grøntsager til.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.