Laks med pasta

Laks og pasta går fortræffeligt sammen, det er nemt at tilberede og med en hjemmelavet sauce til, er måltidet fuldendt. Vin og fond giver god smag til saucen og med en smule fløde bliver den dejlig cremet, uden at være for fed.

  • Anret evt. laks, pasta og sauce indbydende på tallerkenen.
  • Saucen giver saft og smag til retten.

Til 4

Sauce

Fedtfattig

Smelt margarine og kom krydderierne ved. Pensl laksebøfferne med krydderiblandingen og steg dem i 5 minutter på hver side.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.

Lad rosepeberen simre i hvidvin i cirka 5-10 minutter. Steg løg i smør til de bliver lysebrune. Kom vinen (med peberen i), fløde, ketchup og fond ved. Lad sovsen simre ved svag varme i cirka 10 minutter, eller til sovsen begynder at blive tyk. Kom kulør i og smag til.

Servér sovsen til laksen og det kogte pasta.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.