Hjemmebagte burgerboller

Klassiske burgerboller. Smager meget bedre end noget man kan købe.

Ingredienser

Smelt margarinen og varm mælken, til cirka 37 grader. Bland det sammen og tilsæt gær. Kom sukker, salt og mel ved. Tilsæt del af melet, til dejen bliver som tyg og sej grød. Lad det hæve i cirka 30 minutter. Kom resten af melet ved og ælt dejen godt igennem.
Del dejen i 10 lige dele. Lav boller af dejen og kom dem på en bageplade, klædt med bagepapir. Tryk bollerne lidt, så de bliver forholdsvis flade. Lad dem hæve igen, dækket til, i cirka 30 minutter.
Pensl bollerne med æg eller mælk og kom dem i ovnen. Drys evt. sesamfrø på.
Bag ved 225 grader, i 10-15 minutter.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.