Koteletter med karry og fløde

En skøn ret med koteletter, fløde og karry.

Til 4 personer

Rens kødet og bank det let med en kødhammer. Rør ægget ud på en tallerken. Hæld brødkrummer på en anden tallerken og krydr dem med karry og salt. Vend koteletterne først i æg, derefter i brødkrummer.
Brun kødet, i smør, på begge sider og kom det i et ildfast fad. Skræl æblerne og skær dem i terninger. Steg dem kort på panden og hæld dem over kødet. Hak løget groft, kom kokosmel ved og brun det på panden. Hæld det over æblerne. Hæld fløde på panden og lad den simre i et øjeblik. Hæld den over fadet. Kom det i ovnen og bag ved 200 grader, i 15-20 minutter, eller til kødet er mørt. Servér med kogte ris.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.