Fisk med suppe

Ingredienser

Kom valle, salt og ½ liter vand i en gryde. Lad det komme op at koge og tilsæt helleflynder. Lad dem koge i 5 minutter. Tag gryden fra varmen og lad fisken være i gryden i cirka 10 minutter. Tag fisken op og pak den ind i sølvpapir.

Skyl sveskerne og rosinerne og lad dem koge i valleblandingen i 5-10 minutter, sammen med laurbærbladene. Tilsæt mel og ½ liter vand. Lad suppen koge i 5 minutter.

Pisk æggehvider og sukker sammen i en skål og kom det i suppen. Herefter må suppen ikke koge. Tilsæt fløde. Servér fisken med suppen og evt. æblesalat.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.