Fisketærte

Dej

Fyld

Bland alle ingredienserne til dejen sammen og ælt det godt. Lad dejen stå på køl i cirka 1 time.
Hak æblet, peber og løg og brun det i margarine. Drys mel over og rør godt rundt. Tilsæt bouillon, fond og kaffefløde. Kom krydderierne ved og lad det simre i 4-6 minutter.
Flad 2/3 del af dejen ud og tryk det i en 24-26 cm tærteform. Prik det med en gaffel og bag ved 210 grader, i 8-10 minutter.
Kom fisken på panden og tilsæt evt. mere krydderi. Kom blandingen i tærteformen.
Rul resten af dejen ud og læg det over. Tryk kanterne godt sammen og prik dejen med en gaffel. Pensl med æg og bag i 10-15 minutter, ved 210 grader. Servér med salat.

Indsendt af
d.
27.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.