Honningbrød

Ingredienser

Kom gæren i mælken og lad den bløde lidt op. Blødgør margarinen. Kom A38, honning og salt ved mælken. Bland rugmel, fuldkornsmel, margarine og en del af melet ved. Rør det hele sammen til dejen ligner tyk og sej grød. Drys lidt mel over dejen og lad den hæve i cirka 1-1 ½ time.
Tag dejen op og ælt det blødt. Tilsæt mel efter behov, men dejen skal ikke være fast.

Form 22-24 boller og kom dem i et 24-26 cm springform. Lad dem hæve i cirka 1 time. Pensl dejen med æg og drys sesamfrø over. Bag på nederste rille, ved 200 grader, i 50-60 minutter.

Tip: Du kan tilsætte forskellige krydderier, alt efter smag. Brødet er velegnet til frysning.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.