Madelkage med creme

Ingredienser

Creme

Rør margarine og sukker sammen og kom æggene ved, et ad gangen. Kom mel, bagepulver og mandler ved og tilsæt vand. Bag i en 28-30 cm springform, ved 170 grader, i cirka 20-30 minutter, på nederste rille.

Creme:
Bland æggeblommer, sukker, mælk og kartoffelmel sammen i en tykbundet gryde. Varm det op under omrøring, til det bliver til tykt creme, lad det ikke koge. Fjern gryden fra varmen, hak chokoladen og kom den ved, lad det smelte. Rør rundt en gang i mellem og tilsæt vanillesukker. Lad cremen køle lidt og rør margarinen i, det kan bedst gøres med en håndmikser.

Del kagebunden i to bunde og kom abrikosmarmelade eller most banan på den ene bund. Smør creme over og læg den anden bund på. Smør chokoladecreme ovenpå og langs siderne på kagen. Lad den stå i køleskabet i 4-6 timer. Servér med pisket fløde.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.