Pandekager med banan

Dej

Fyld

Dej:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom creme fraiche, mælk og æg ved. Smelt margarinen og rør det i. Bag 10-12 forholdsvis tykke pandekager af dejen og spred dem ud på bagepapir, så de køler.

Fyld:
Kog risen efter anvisningerne på pakken. Hak løget og steg det i smør. Drys karry og all-around over. Hæld fløde og vand ved og tilsæt bouillon. Lad dette koge, ved svag varme, i 5-8 minutter. Skær bananerne i tykke skiver. Kom dem på panden sammen med risene.
Kom fyldet i pandekagerne og fold dem sammen. Læg dem i et ildfast fad. Dæk det til med sølvpapir og varm pandekagerne lidt i ovnen.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.